Boek een afspraak

Het online boeken is helaas momenteel niet beschikbaar! SugarBody is tijdelijk gesloten i.v.m. verlof. Mail naar info@sugarbody.nl voor meer informatie.

Na ’t online inplannen van je afspraak krijg je een bevestiging via e-mail.

Wil je liever mailen/bellen/appen voor ’t maken van ’n afspraak? Klik dan op ‘Contact’.

 

Wist je dat?  Je huid het grootste orgaan van je lichaam is? Verzorg je huid dus goed, ook wanneer je je lichaam wilt ontharen en ga dan niet scheren en/of er allerlei schadelijke chemicaliën op smeren!

Wist je dat? De groeicyclus van een haar ongeveer 6 weken is? Omdat haartjes allemaal hun eigen ‘startklokje’ hebben, met ‘n verschil van een aantal weken, kan het zijn dat daar waar het ene haartje tijdens de groei uit de huid werd onttrokken, het andere haartje al was uitgegroeid. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer het haartje uit de huid werd getrokken toen ‘t zich nog in de groeifase bevond; dan moet de haarwortel/het haarzakje eerst weer worden aangemaakt voordat er een haartje uit kan groeien. Bovendien groeit dat nieuwe haartje veel fijner/minder stug/dik en minder snel terug. Hoe vaker een haartje tijdens de groeifase, met haarzakje/haarwortel en al, uit de huid wordt getrokken, hoe groter de kans dat het haartje nooit meer terug groeit! Maak daarom, voor het beste resultaat, elke maand een afspraak bij SugarBody zodat zoveel mogelijk haartjes zich in de groeifase bevinden tijdens de behandeling.